2020. 07. 23. - 11:30

Tíz másodperc a fogak takarítása a fejlett fogtisztító számára

Tíz másodperc a fogak takarítása a fejlett fogtisztító számára

Íme egy teljesen önálló fogkefe, amely mindössze 10 másodperc alatt végez a fogak teljeskörű tisztításával. Rugalmas és szájba tehető eszköz, melyek évekig fejlesztettek.

Íme egy fogkefe, amely egészen másképp működik, mint az általunk kézbe fogható változatok. Az Amabrush teljesen automatikus, s csupán 10 másodperc alatt elvégzi a teljeskörű tisztítást – de nemcsak ezért különleges.
 
Az eszköz rugalmas és szájba helyezhető, akár egy fogszabályzó. Három éven át fejlesztették. Vibráló mozgással tisztítja a fogakat, egyetlen gombnyomással.
 
Beépített mikrocsatornákkal rendelkezik, melyek a fogkrémet eljuttatják a fogakhoz. A szájba rakható tisztító eszközt antibakteriális szilikonból készítették, mely elpusztítja a baktériumok 99,99 százalékát. Mindkét oldalán 3D-s elrendezésű sörtéket találunk a fogak tisztításához.
 
A fejlett fogkefe 10 másodperc alatt végez teljes tisztítást
A fejlett fogkefe 10 másodperc alatt végez teljes tisztítást
 
Meglehetősen puha ahhoz, hogy megakadályozza az ínykárosodást, ám elég erős ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa a fogakat. Egyszerű öblítéssel tisztítható, ugyanúgy, mint a hagyományos kefék.  
 
Az Amabrush állítja: 10 másodperc alatt minden fogfelszín megfelelően tiszta lesz, ellentétben a normál fogkefés módszerrel. Amennyiben a javasolt 120 másodpercig mossuk fogainkat a hagyományos kefével, minden felületet csupán 1,25 másodpercig mosunk – márpedig 32 fogunk van, s mindegyiknek több oldala.
 
Az Amabrush szerint ez az eszköz a teljes tisztítást elvégzi 10 másodperc alatt.
 
Vagyis, elméletileg minden fogfelületet 8-szor hosszabb ideig tisztít, mint a hagyományos fogkefe, miközben a teljes fogmosás időtartama 12-szer gyorsabb.
 
A fejlett fogkefe a habról és a megfelelő mennyiségű fogkrémről is gondoskodik. A benne levő elem 28 fogmosásig jó.
 
A fogkrém-kapszulákat a fogkefe kézi részébe helyezik, s ezeket a szerkezet automatikusan adagolja. Egy kapszula több mint 1 hónapig elég. Három változatban elérhető, extra fresh (kék), whitening (fehér) és sensitive (rózsa – fluorid nélkül).
 
Az Amabrush ára 6 dollár (nagyjából 2 ezer forint), így minden 3-6 hónapban cserélhető, akár hagyományos társa.
 
László Adrienn
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.