2022. 09. 13. - 10:35

Tíz másodperc alatt az egész szájat megtisztítja a „fogkefe-szivacs”

Tíz másodperc alatt az egész szájat megtisztítja a „fogkefe-szivacs”

A 3D nyomtatott blizzbrush 5.0 fogkefe-szivacs mindössze 10 másodperc alatt képes a teljes száj megtisztítására.

Meglepő újdonsággal állt elő egy Chris Martin nevű feltaláló: a Blizzbrush 5.0 fogkefe-szivacs radikálisan új fogkefe-kialakítással rukkol elő – célja, hogy optimalizálja a fogtisztítási hatékonyságot. Néhány másodperc alatt automatikusan megtisztítja a száj egészét, ehhez csupán rá kell harapni a kis, szilikonszivacsos kefére.
 
A Blizzbrush fejlesztője 10 éve kísérletezik a csúcstechnológiás fogtisztító eszközökkel – most új kategóriát talált ki a kefék terén.
 
A Blizzbrush 5.0 Toothbrush-Sponge személyre szabott 3D nyomtatott tervezési koncepcióját 2019-ben optimalizálták, amely 100 százalékban újrahasznosítható és antimikrobiális szivacskefét vezetett be. Ez fokozza a hagyományos fogtisztítási folyamatot, egyszerre tisztítva a fog-, nyelv- és ínyfelületeket.
 
Tíz másodperc alatt az egész szájat megtisztítja a „fogkefe-szivacs”
Tíz másodperc alatt az egész szájat megtisztítja a „fogkefe-szivacs”
 
A terméket tesztelték és jóváhagyták a fogorvosok, optimális tisztítási technikája és kiváló tisztítási eredményei miatt.
 
A svájci és német mérnökök és fogorvosok csapata fejlesztette Blizzbrush 5.0 fogkefe-szivacs antimikrobiális és tökéletesen higiénikus.
 
A darabonként akár három hónapig használható szilikonszivacs légies, szennyeződéseket és baktériumokat taszító, „nyitott cellás” rácsszerkezetből áll, könnyen mosható és gyorsan szárad. A továbbfejlesztett tisztítási tulajdonságokkal rendelkező, egy méretben használható szivacs mindenféle fog- és fogsormérethez alkalmazkodik, így nincs szükség a testreszabásra.
 
Míg a hagyományos fogkefék műanyag, nylon és fém pengék keverékéből készülnek, ami veszélyessé teszi őket a környezetre nézve, addig a Blizzbrush 5.0 esetében Chris Martin új módszert talált a nylon fogkefe-sörték rögzítésére a szilikon szivacsokban, így a termék puhább, ergonomikus és könnyen újrahasznosítható.
 
A fogkefe-szivacson belül harapási réseket alakítottak ki, ezek a nyelvhez nyomódnak és tartják a hagyományos nylon fogkefe sörtéket - utóbbiak a szilikon-szivacsszálakkal együtt fokozott tisztítási hatékonyságot biztosítanak.
 
A mindössze 10 másodpercig tartó harapással és csiszolással reprodukálják a fogorvosok által javasolt fogmosási technikákat - a szivacs könnyedén és pontosan eléri az összes fogfelületet, az ínyt és a nyelvet egyszerre. Könnyedén és pontosan eltávolítja a baktériumokat.
 
A szivacs alkalmazkodik a fogak körvonalához, automatikusan alkalmazza a megfelelő fogmosási technikát és a megfelelő nyomást biztosít.
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.