2013. 10. 05. - 09:00

Fogyasztószerek STOP!

 Fogyasztószerek STOP!
Ki ne választaná a könnyebb utat ha lehetne? Ebből kifolyólag egy egész iparág épült a fogyasztótabletták gyártására és a fogyni vágyók kábítására.
A túlsúly már népegészségügyi problémává vált az elmúlt évtizedekben köszönhetően a civilizációs hatásoknak. Rengeteg ember küszködik a súlyával nap mint nap, és próbál megszabadulni felesleges kilóitól. Ezek leadása azonban jóval nehezebben megy mint a felszedésük.

fogyasztószerek

A plusz kiók felszedése gyorsabb és könnyebb folyamat mint azok leadása


A fogyasztószer gyártói a fogyni vágyó emberek kétségbeesését és utolsó reményszálait meglovagolva használják ki és verik át őket. Olyan ámbrándokkal kecsegtetik vásárlóit, melyek megvalósíthatatlanok. Elhitetik az emberekkel, hogy bármiféle mozgás és étrendváltoztatás nélkül valós és tartós eredményeket érhetnek el a fogyásukat illetően. És ez az, amit egy fogyni vágyónak első sorban meg kell értenie: munka nélkül nincs eredmény! Nincs olyan, hogy beveszek egy tablettát, folytatom az eddigi egészségtelen életmódomat (amelytől elhíztam) és lefogyok.

fogyókúra

Tartós fogyás csak tudatos, egészséges és mozgásban gazdag életmóddal érhető el


Fogyást csak egészséges életmóddal és mozgással lehet elérni. Lehet, hogy dolgozni kell érte, de minden egyes mozdulata megéri és többek leszünk tőle. Hiszen a folyamat során megszerzett tudás és tapasztalatok a testünkről a miénk lesz. Ezzel a tudással fogjuk tudni a továbbiakban kordában tartani súlyunkat és nem lesz szükségünk a különféle tabláttákra.

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.