2020. 03. 21. - 12:25

Kevesebb szénhidráttal a lapos hasért

 Kevesebb szénhidráttal a lapos hasért

Szakemberek nemrégiben bebizonyították, hogy igenis szükséges nagy mértékben csökkenteni a szénhidrát bevitelt, ha valaki szeretné, hogy eltűnjön a hasi zsír.

Dietetikusok megállapították a közelmúltban, hogy akik szénhidrátszegény életmódot folytatnak, hamarabb lefogynak a has környékéről. Tehát elmondható, hogy nagyon fontos szerepet tölt be a szénhidrát a diétákban. Többnyire ugyanis a has tájékán lévő zsír okozza egy-egy fogyókúra során a legnagyobb kihívást.
 
kenyer2
Kevesebb szénhidráttal a lapos hasért
 
Ez persze egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen hogyan is lehetne eltűntetni a szénhidrátot az étkezésekből. Érdemes azonban oda figyelni néhány dologra, így például arra, hogy hány kalóriányi szénhidrátot visz be a szervezetébe. Ezt a súlytól, a nemtől és az aktivitástól függően számítják ki mindenki számára. A dietetikusok azt tanácsolják továbbá, hogy kerülni kell a gyümölcsöket is, amelyek némelyike nagyon sok cukrot tartalmaz, amelyek szintén szénhidrátban gazdagok.

Emellett pedig sok vizet kell fogyasztani, amely segíti az emésztést és a bőrt is szebbé varázsolja.
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.