2017. 09. 16. - 19:05

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka
Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!

 

Rengeteg diéta típus van, de nem biztos, hogy mind sikeres. Szakemberek szerint a sikeres fogyás kulcsa csupán a teljes életmódváltás. Nem meglepő, hiszen ez egy egész életre szól és nemcsak a felesleges kilóktól szabadít meg, hanem egészségügyileg is pozitívan hat a szervezetre. Az úgynevezett 8/20 szabály teljes mértékben az életvitelhez fonódik. Ezzel a módszerrel pedig biztosan állítják, leolvadnak a zsírpárnák. 
 
Az életmódváltás lehet a fogyás titka
 
A titka, hogy az étrend 80 százalékban egészséges ételekből és italokból áll. Sok zöldségből, gyümölcsből és teljes kiőrlésű tápanyagokból. A maradék 20 százalék pedig a nassolás. Ilyenkor az ember megengedhet magának egy kevés édességet vagy akár minimális alkoholt is. A lényeg, hogy nem szabad túlzásba esni. A rendszeres mozgás pedig csak meggyorsítja a folyamatot. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.