2018. 09. 30. - 19:36

A szőlő segíthet a fogyásban?

A szőlő segíthet a fogyásban?
Az ősz számtalan egészséges finomságot tartogat, amelyek amellett, hogy pozitívan hatnak a szervezetre a diétában is tökéletesen fel lehet használni. 
Az alma, a körte, a sütőtök és a szőlő is rendkívül finom. Utóbbiról köztudott, hogy számos jótékony hatása van, hiszen tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Ezeknek köszönhetően jó hatással van a bőrre, az emésztésre, a vesére, de még a májra is. Sokan alkalmazzák az szőlő kúrát annak ellenére, hogy magas a cukortartalma. A szakemberek szerint segít elmulasztani a fáradékonyságot, de kisimítja a bőrt is. 
 
szolo
A szőlő segíthet a fogyásban?
 
A diétát pedig azért javasolják, mert segít a méregtelenítésben, kitisztul a bélrendszer, hiszen a magas rosttartalomnak köszönhetően megtisztul a bélfal. Egyesek szerint akár három kilót is lehet fogyni ezzel a finom gyümölccsel.
 
Természetesen, aki ilyen kúrát választ egyeztessen előtte orvosával és ne csinálja túl sok napig, hiszen az már nem egészséges. 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.