2019. 06. 09. - 17:00

A vízfogyasztás segíti a fogyókúrát

A vízfogyasztás segíti a fogyókúrát

Szakemberek nem győzik felhívni a figyelmet a vízfogyasztás fontosságára. Ennek ellenére még mindig nem isznak az emberek elegendő folyadékot, pedig számos pozitív hatása van.

Sem Európában, sem az Egyesült Államokban nem isznak elég vizet az emberek pedig nem kellene hozzá nagy dolgot tenni, csupán felemelni a poharat. Napközben nagyon sokan megfeledkeznek arról, hogy bizony inni kellene.
 
viz2
A vízfogyasztás segíti a fogyókúrát
 
A folyadék rendkívül fontos a szervezet számára, hiszen nélküle nem működnek rendesen a szervek, de az emésztésre és a gondolkodásra is kihat. Emellett pedig nagyban támogatja a diétát is.
 
A kutatók összefüggést is találtak a testtömeg-index és a dehidratáltság között. Érdemes étkezések előtt egy nagy pohár vizet meginni, ugyanis ezáltal kevesebb kalória mennyiség kerül a szervezetbe. Emellett pedig edzés közben is nagyon fontos a vízfogyasztás, hiszen olyankor folyadékot veszít a test, amelyet pótolni kell. A bőrt is szépíti továbbá, így a szakemberek szerint naponta két-három liter vizet érdemes fogyasztani.
 
Nagy Orsolya
 
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.