2019. 04. 14. - 18:00

Az ananász segít a fogyásban?

Az ananász segít a fogyásban?
Ez a lédús gyümölcs nemcsak segíti az emésztést, de sokféle vitaminnal, ásványi anyaggal és enzimmel is tele van. Érdemes tehát fogyasztani.
Az tökéletesen beilleszthető a diétákba, hiszen az egyik legtöbb rostot tartalmazó gyümölcs. Felelős a jó emésztésért, de tele van számos vitaminnal, nyomelemmel, ásványi anyagokakl és persze enzimmel is. Ráadásul nagy szerepet játszik a zsírégetésben. 
 
ananasz
Az ananász segít a fogyásban?

Mindössze 48 kalória van egy 15 dekagrammos ananászban, így nyugodtan lehet fogyasztani akár minden nap. Természetesen van benne cukor, ugyanakkor mégis segít abban, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy kizárólag a friss gyümölcsöt érdemes enni, hiszen a konzerves változata telis tele van cukorral. 

Az ananász tárolásánál figyelni kell rá, hogy szobahőmérsékleten legyen tárolva, ugyanis hidegen megfeketethet a húsa. Összevágás után pedig a hűtőben kell tárolni fóliában. 

Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.