2013. 06. 09. - 15:42

Az Éjjel Nappal Budapest Diája régen duci volt!

Az Éjjel Nappal Budapest Diája régen duci volt!
Egy évvel ezelőtt Dia még 13 kilóval volt több, mint most, hogy az Éjjel Nappal Budapest c. valóságshow-ban játszik. Nagyon kitartó diétának köszönheti, hogy leadta magáról a súlyfelesleget.
Diát az Éjjel nappal Budapest valóságshow-ban láthatjuk ( Videó forrása: www.youtube.com )

A fekete démonnak régen nagy álma volt, hogy modell lehessen, azonban a fotós, akik a képeket készítette róla felvilágosította, hogy a 178 cm-es magasságához le kell fogynia 50 kiló alá, így Dia meggondolta magát. Túlságosan nagy feladatnak tartotta a súlyvesztést. Mivel nem tudott modellként elhelyezkedni, a vendéglátásban keresett vígaszt. " Nem adtam fel egyből, elkezdtem diétázni, de minúsz 4 kiló után egyszerűen nem tudtam többet fogyni, úgyhogy elbúcsúztam ettől a szakmától" - nyilatkozta a fekete szépség.

Az Éjjel Nappal Budapest Diája
Nagyon kemény volt, de sikerült leadnia 13 kilót, így Dia 62 kiló lett

Dia nem sportolt rendszeresen, hanem elkezdett odafigyelni arra, milyen ételeket és mikor fogyasztja. Sok minden múlik ezen az életmódon. Dia elérte az, hogy egy év után sikerült lefogynia 13 kilót, 75 kilóról lement 62 kilóra a súlya, ezt azóta is tartja. Csinos alakja önmagáért beszél, hiszen az sorozatban nemcsak Joe-t de Reginát is elcsábította.

G.R.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.