2014. 08. 16. - 09:00

Az ördögnyelv leleplezése

Az ördögnyelv leleplezése

A fogyni vágyók legnagyob része minden új fogyasztó szerre ráveti magát, ami megjelenik a piacon és kilók elvesztésével kecsegtet. A legújabb őrület az ördögnyelv kapszula!

Interjú Hódi Pamelával az ördögnyelv kapszula hivatalos arcával

 

 

Mi is az a ördögnyelv-kivonat?

Az ördögnyelv-kivonat, azaz a glükomannán egy a konjak gyökérből (ördögnyelvből) kivont természetes rost, mely akár a saját súlyának 200-szorosát is képes felszívni vízből.

 

Miért ne várjunk tőle fogyást?

Az ajánlott napi 3db tabletta összesen körülbelül 1000mg glükomannánt tartalmaz, mely a gyomrunk térfogatához képest igen kevés. Mivel az örgönyelv-kivonat súlyának akár 200-szorosát is képes felszívni, ezért számolhatunk 200.000mg-al, azaz 200g-al. A gyomor térfogata körülbelül 4 liter körül mozog, melyhez a 200g elenyésző mennyiség. Nem beszélve arról, hogy ha valaki nem iszik elegendő vizet, a glükomannán nem is tudja magát rendesen megszívni, ergo a gyomrot sem telíti el.

 

Milyen más felhasználási módja van az ördögnyelvnek?

A konjak-liszt a reform ételek között elterjedőben lévő sűrűsítő anyag. Számos jótékony egészségügyi hatása mellett (serkentőleg hat az emésztésre), jellemző rá, hogy mivel szervezetünk emésztőenzimjei nem képesek hidrolizálni, ezért kalória előállítására is alkalmatlan.

 

Sűrítés konjak liszttel

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.