2013. 06. 14. - 12:07

Bíró Ica saját módszere!

Bíró Ica saját módszere!
Bíró Ica saját módszerével karcsúsította derekát. Sokan azt mondják, hogy kivetette lengőbordáit, hogy még vékonyabb derékbőséggel rendelkezzen, de most bebizonyítja, hogy ez nem igaz!
Bíró Ica saját módszerével őrzi meg karcsúságát! ( Videó forrása: www.tv2.hu )

A fitness lady szerint a nők bármit megtennének a karcsú, vékony derékért. Külföldön sok olyan nőt bemutatott már a tv, akik önsanyargatásba kezdenek azért, hogy extra vékony derekuk legyen. A világon a legkisebb derékkal rendelkező hölgynek csupán 38 cm a derékbősége.  "Én erre születtem! Engem is próbáltak megkérdőjelezni, hogy biztos kivetettem a lengőbordáimat, de az összes lengőbordám megvan" - nyilatkozta a Metál Lady. Ica imádja a fűzőket, egy egész kollekcióval rendelkezik, amivel nőiességét hangsúlyozza ki.

Bíró Ica saját módszerének köszönheti nagyon vékony derekát!
A Metál Lady saját maga dolgozott ki egy módszert a vékony dereka megtartására

A nagyon szoros fűző viselése káros lehet az emberi szervezetre, mivel nem engedi működni a fontos szerveket az erős szorításnak köszönhetően. A fűző viseléséhez megvannak az arányok, hogyan lehetünk csinosabbak, de mégsem károsítjuk vele magunkat. Egy nőnek átlagosan 65-75 cm-es dereka van, de sok olyan nő létezik, akik képes magát kínozni a kisebb méret elérésének érdekében. Az orvosok ezt nem javasolják, mert ez akár az nő életébe is kerülhet!

G.R.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.