2013. 07. 30. - 11:48

Christina Aguilera alakja ismét a régi

Christina Aguilera alakja ismét a régi
Az énekesnő végre megszabadult súlyfeleslegétől és alakja újra tökéletes lett. Megunta, hogy minden csak kritizálja súlyfeleslege miatt, így tett érte.

Christina Aguilera nem rég még súlyfelesleggel küzdött ( Videó forrása: www.youtube.com )

Az énekesnő mindig is tökéletes alakjáról volt híres. Volt idő azonban, mikor arról szóltak a pletykalapok, hogy biztosan anorexiás annyira vékony. Pár éve azonban jött a másik véglet, amikor is nagyon elhízott és az újságokban csak ócsárolták. Most hétvégén azonban mindenkit meglepett a NBC csatorna egyik rendezvényén teljesen új külsővel jelent meg mindenki meglepetésére. Christina az elmúlt hónapokban több mint 10 kilótól szabadult meg.


ch_20130730114240_51.jpg

Christina Aguilera jobb formában van, mint valaha ( kép forrása: blikk.hu )

Az énekesnő évekkel ezelőtt nagyon elhízott. Több mint 30 kilót szedett magára. Amikor súlyfeleslegéről kérdezték azt mondta, hogy ő így nagyon jól érzi magát és esze ágában sincs lefogyni. Azonban az év első felében belekezdett a fogyókúrába és pár hónappal ezelőtt meg is szabadult súlyfeleslegének nagy részétől. Később folytatta az edzést és a fogyókúrát és hétvégén mindenki meglepetésére jobban nézett ki, mint valaha.

 

N.N.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.