2013. 03. 11. - 09:22

Clooeny és Leo DiCaprio fogyitablettával fogy?

Clooeny és Leo DiCaprio fogyitablettával fogy?
Clooeny és Leo DiCaprio fogyitablettával küzd meg a felesleges kilókkal?
Fogyókúra: Fogyókúrás tanácsok az egészséges fogyáshoz
Videó forrása: Youtube - SzigfridTV
Sajnos szomorú trend kezd kialakulni, hiszen egyre több férfi vásárol egy bizonyos fajta fogyasztó tablettát. Sőt még az is kiderült, hogy a hollywoodi szívtiprók szintén előszeretettel szedik. Eddig inkább nők keresték, de Clooeny és Leo DiCaprio remek reklámnak bizonyult ebben a szomorú  műfajban. Tényleg ennyire szükségük van ilyesmire? Nem éppen kedvező képet fest róluk ez a tény. Megrohamozták a boltokat a M. nevű, fogyókúrát segítő étrendkiegészítő tablettáért a férfiak, írja a Daily Mail. Előzménye az esetnek, hogy éppen George Clooney és Leonardo DiCaprio  használja a csodaszert.

 

HOPPÁ! FOGYITABLETTÁT SZED A NŐK BÁLVÁNYA

Miért szednek neves színészek fogyitablettákat?


Ez a fogyi tabletta elvileg csak növényi összetevőkből áll, s  tartalmaz többek között kaktuszlevélkivonatot, algát és fügekaktuszt, azt írják rá, hogy felpörgeti az anyagcserét, ugyanakkor csökkenti az éhséget, csakhogy ezt mellékhatás mentesen nemigen lehet elérni. Ha van hatás, akkor van mellékhatás is! Nem veszélytelen egyetlen ilyen szer sem! Azt is megtudtuk, hogy  Eva Longoria már korábban ódákat zengett a fogyipiruláról, a férfiakat Clooney és DiCaprio példája győzte meg arról, hogy ezt kell szedniük. De minek? S mi lesz a szedés után? Vagy élethossziglan kell folytatni?

-mz-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.