2013. 07. 13. - 13:45

Cseke Katinkát nem érdekli a fogyókúra

Cseke Katinkát nem érdekli a fogyókúra
Jóban Rosszban sorozat szereplője, nem számolja a kalóriákat, mert úgy gondolja, vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.

Cseke Katinka jól érzi magát a bőrében ( Videó forrása: www.youtube.com )

Katinkát soha nem érdekelte komolyabban a diéta, azonban mikor felkérték, hogy a Nagy Duett-ben szerepeljen, a műsor kedvéért leadott 17 kg-t. Csak a műsor miatt vállalta be a fogyást, amihez nagy önmegtartóztatás kellett, hiszen imádja a hasát és a finom falatokat, de a készítők kedvéért végigcsinálta. Az mondja, hogy egy  egészséges nőnek nem a súlyával kellene foglalkozni, hanem az élet szépségeivel. Neki ott van a kislánya és ahelyett, hogy azon gondolkodna, hogy sanyargatja magát, azt az időt inkább kislányával tölti el.

Cseke Katinkát nem érdekli a fogyókúra
Katinka már adott le 17 kg-t, de nem érezte jól magát a bőrében.

A Nagy Duettes szereplése óta, amit leadott felesleget, azt már el is kezdte visszaszedni. A színésznőt nem zavarja, hogy nem tudta megtartani a súlyát, itt a nyár és nem izgatja túlságosan a bikini szezon sem. Nem tud lemondani a finom falatokról és nem is akar. Nincs olyan dolog, amit megvonna magától,  de ő ezt nem bánja, csak élvezni akarja az életet.

N.N.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.