2014. 04. 05. - 09:00

Csinosan sportolás közben is

Csinosan sportolás közben is

Ma már rengeteg szín és fazon közül választhatunk ha sportolásról van szó. Oly nagy a választék, hogy mindenki emgtalálja a neki tetszőt, az ő személyiségéhez legjobban illőt amiben a legjobban érzi magát sportolás közben.

Attól függetlenül, hogy ki mennyit sportol, a sportruhák az előzetes megítélésekkel ellentétesen egyáltalán nem felesleges ruhadarabok. A jó sportruha jellemzője, hogy felszabadultan érezhetjük benne magunkat sportolás közben.

Szellőzés

A sportruhák esetében kiemelten fontos a szellőzés, hiszen ha nem tud lélegezni a bőrünk, miközben a pulzusunk folyamatosan magas tartományban mozog, az rendkívül kellemetlen és zavaró érzés sportolás közben. 

 

Fontos, hogy jól érezzük magunkat a sportruhánkban

 

Nedvesség elvezetés

Az izzadás a sportolás természetes velejárója, mely főleg a hűvösebb időszakokban - mikor az egész testet borító ruhákat kell felvennünk - rendkívül sokat segíthet ha a ruha kialakítása alkalmas a nedvesség elvezetésére. Ezáltal nem érezzük úgy, hogy egy alapos edzés után az egész testünk "elázott". Ma már a legtöbb sportruha rendelkezik ezzel a kisegítő funkcióval.

Felszabadultság

Nem lehet olyan ruhában sportolni, melyben feszélyezve érzi magát valaki, hiszen akkor folyton arra fog figyelni, hogy éppen hogy áll a nadrág a fenekén, nem húzódott-e fel a pólója túlságosan stb. A megfelelő sportruhával ezek a gondok elkerülhetőek, sportolás közben nem kell igazgatni, így teljes mértékben a teljesítményünkre koncentrálhatunk.

 

A színes sportruhákkal akár személyiségünket is kifejezhetjük

 

Motiváció

Egy jól megválasztott, csinos sportruha a nők esetében akár motiváló tényező is lehet. A szép ruhák felvétele már önmagában is jó érzés, ha pedig sportolás közben is csinosnak és divatosnak érezheti magát egy nő, akkor sokkal könnyebben veszi rá magát a mozgásra.

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.