2013. 01. 20. - 09:54

Deák Bill Gyula is le tud fogyni

Deák Bill Gyula is le tud fogyni
Deák Bill Gyula sem hagyja magát, inkább lefogy!
Deak Bill Gyula - Rossz vér
Videó forrása: Youtube - indianharcos

Nemcsak a nőket zavarja az elhízás, úgy látszik egyre több férfi hírességünk is a diétát választja, nem akar tovább kövér lenni. Így tett Deák Bill Gyula is, s szép eredményt ért el, lefogyott 14 kilót, ami igen szép eredmény.

Az énekes elmondta, hogy a módszere az, hogy jóval kevesebbet eszik, mint infarktusa előtt. Lehet, hogyha időben észbe kap, talán elmaradt volna ez a súlyos betegség is. Biztosan nagyban belejátszott a nagy testsúly az állapotába. Bízik benne, hogy bírni fogja a fellépéseket.

Deák Bill Gyula

Deak Bill Gyula - Rossz vér

Nemrég még százezrek aggódtak a 64 éves zenész életéért, amikor tavaly novemberben a túlzott stressz miatt szívinfarktust kapott. Nagyon ijesztő volt az egész, nem lehetett tudni, hogy vajon nyom nélkül fel tud gyógyulni Deák Bill Gyula, vagy maradandó károsodást szenved a szíve. A helyzet válságosra fordult!


A gyors orvosi beavatkozásnak és a rajongók szeretetének köszönhetően Bill kapitány azóta erőre kapott, nem is kicsit, hiszen már februárban  négy koncerten is a színpadra áll.-gg-


 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.