2017. 03. 12. - 19:27

Divattá vált a duciság?

Divattá vált a duciság?
Nem fogod elhinni miről számolt be egy friss tanulmány. Állítólag már egyre kevesebben próbálnak megszabadulni a felszedett kilóktól. 

 

Divattá vált a kövérség?
 
Hihetetlen eredményről adott hírt egy amerikai kutatás. Sokan elfogadják önmagukat és nem kívánnak lefogyni. A tanulmány során kiderült, hogy egyre jobban nő az elhízottak száma és ez nem is zavarja őket. Még csak meg sem próbálnak tenni azért, hogy vékonyabbak legyenek. Sajnos szomorú tény, hogy manapság divattá kezd válni az elhízás, annak ellenére, hogy számos egészségügyi hátránya van, hiszen több betegség kialakulását is elősegítheti. 
 
Egyre kevesebben fogyókúráznak
 
A tanulmány során egyébként 25 és 29 éveseket vizsgáltak, akiknek súlyfeleslegük volt. Mindegyiküktől megkérdezték, hogy próbálkoztak-e a fogyással az elmúlt 1 évben. Mint az kiderült, nem igazán akartak megszabadulni a kilóktól. Sőt, azok száma is csökkent, akik még az elején próbálkoztak diétázni. A szakemberek szerint mindez arra enged következtetni, hogy a társadalom jobban elfogadja a kövérséget. 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.