2013. 02. 25. - 18:36

Én is karcsú vagyok!

Én is karcsú vagyok!
Én is karcsú vagyok címmel hasznos és érdekes műsorsorozat indul!

Én is karcsú vagyok

Videó forrása: TV2

 

Újra a fogyókúra nagy időszakát éljük, hiszen pár nap múlva itt a március, vagyis kezdődik végre a tavasz, kisüt a nap, lekerülnek a vastag ruhák, s már semmi sem takarja el a felesleges kilókat. Minden évben ilyenkor indul a fogyókúra őrület főleg a nők körében. De ma már a férfiak is alaposan kiveszik a részüket ebből.

 

Erre is épít az új sorozat, amely egész más szemszögből közelíti meg a fogyókúra témáját, s mindent elkövet, hogy a szereplők tényleg sikeresek legyenek a kilók leadásában. Az új műsor  házigazdája és stylist-ja, Lakatos Márk minden epizódban karcsúvá varázsol egy vállalkozó kedvű hölgyet, illetve férfit, akinek nemcsak a külső megjelenésére, hanem az énképére, önbecsülésére szintén hatalmas hatással lehet a kilók leadása. Az indíttatás nemes, hiszen annyiféle fogyókúra van, hogy ember legyen a talpán, aki el tud igazodni bennük. Sokan nagyon félremennek, s akár egészségre káros diétát folytatnak, csakhogy nyárra jól nézzenek ki. Minden évben történnek ilyen okokból tragédiák is!

 

Én is karcsú vagyok - kezdődik a nagy fogyás!

Én is karcsú vagyok - kezdődik a nagy fogyás!

 

Van, aki a kalóriaszámolgatásra esküszik, s egy mérleggel jár mindenhová. Mások pedig a szénhidrátokat csökkentik különböző mértékben. A szigorúbb módszerek károsak lehetnek az egészségre, mivel valamennyi jó minőségű szénhidrátra feltétlenül szüksége van az emberi szervezetnek. Az arany középút itt is a legjobb. A magas GI értékű szénhidrátokat érdemes kerülni inkább, mivel azok váltanak ki durva inzulinhatást, amelynek következtében nagyon hamar újra megéhezünk, s azonnal zsír lesz a felesleges  ételből a derekunk körül.

 

-mz-

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.