2019. 11. 17. - 14:50

Ételek, amelyek hasi hízást okozhatnak

Ételek, amelyek hasi hízást okozhatnak

Nem tudod miért hízol hasra? Van néhány étel, amit jobb, ha elkerülsz a tökéletes alak érdekében.

Fogyózol, de mégsem sikerül egy kilótól sem megszabadulni? A hasad pedig csak növekszik? Amennyiben így van érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon megfelelő ételeket fogyasztasz. Sok élelmiszer ugyanis nagyon becsapós, mert egészségesnek hiszed, mégis hizlalnak. 
 
Hizlal a virsli
Nem ajánlott virslit enni diéta alatt
 
Az egészségtelen ételek vízvisszatartést okoznak 
A hasi hízás okozója a vízháztartás felborulása is lehet. Többnyire nem a finomított szénhidrátok okozzák, hanem a mértéktelen sófogyasztás. Ezért érdemes meggondolni, hogy mit is együnk. Az olajos magvak és az egészségtelen chipsek vízvisszatartást okoznak, így pedig könnyedén a hasra szalad a fölösleg. Ráadásul igen magas a kalóriatartalmuk. 
 
 
A ketchup és a mustár is sok sót tartalmaz
A boltban vásárol ketchup, majonéz és mustár sótartalma elég magas. Bár kicsit időigényes, de érdemesebb otthon elkészíteni. A kenyér, a péksütemények nagyon finomak tény, de a legtöbbnek nagyon nagy a sótartalma. A fehér lisztből készült termékeket teljes kiörlésűekre lehet cserélni, így máris kevésbé hízlalnak. A felvágottak és a visli készítmények többnyire tele vannak sózva. Ha valaki gyakran fogyasztja könnyen alakulhat ki felesleg a pocakján.
 
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.