2017. 06. 28. - 18:20

Ez a módszer égeti a legjobban a zsírt

Ez a módszer égeti a legjobban a zsírt

Nehéz megtalálni a megfelelő diétát és sportot, ahhoz, hogy beinduljon a fogyás. Egy friss kutatás azonban rájött, hogy melyik a legjobb zsírégető edzés.

Érdekes kutatás látott napvilágot, mely azt állítja, hogy meg van a legjobb módszer a zsírégetésre. A felmérés során több túlsúlyos nőt is megvizsgáltak, akiket különféle csoportokra osztottak.

 

Mint az kiderült a leginkább azokon volt látható a változás, akik hetente négy alkalommal aerobik gyakorlatokat kombinálták össze kardióval. Az edzéseken volt, ami táncra, de olyan is, ami kickboxra emlékeztető mozgás volt.
Az alacsonyabb intenzitású edzésen résztvevők viszont sokkal kevésbé változtak. Náluk ugyanis inkább erősítő gyakorlatok voltak.

 

Persze mindkét csoportban volt változás, hiszen mozogtak, de azok, akik keverték az aerobot a kardióval jóval többet tudtak leadni. Összefoglalva, ha nem izmot szeretnél építeni, hanem fogyni akarsz, akkor érdemesebb ezt a két edzés módszert variálnod.

 


N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.