2017. 03. 21. - 17:52

Ezeket az ételeket kerüld a lapos hasért

Ezeket az ételeket kerüld a lapos hasért
A legtöbb ember szeretné, ha eltűnne a pocakja, azonban ezért tenni is kell. Leginkább bizonyos ételeket kell hanyagolni. 

 

A lapos has elérése érdekében célszerű kerülni a magas kalóriatartalmú ételeket és helyette olyanokat fogyasztani, melyek elősegítik a fogyást. 
A cukrot teljes mértékben száműzni kell, ugyanis semmilyen hasznos tápanyagot nem tartalmaz, ráadásul még hizlal is. Ezen felül pedig számos negatív egészségügyi hatással bír. 
 
 
Sajnos bizonyos tejtermékekről is le kell mondani. A magas zsírtartalmuk és a benne található tejcukor miatt inkább káros, mint egészséges. Tej helyett érdemes például kókusz- vagy mandulatejet fogyasztani. 
 
 
Diéta ideje alatt tilos a gyors étel, ugyanis rengeteg kalóriát tartalmaz és semmilyen pozitív hatást nem gyakorol a testre. 
Sosem lesz lapos hasad, ht a alkoholt iszol. Hogy miért? Tele van cukorral, visszatartja a vizet, mindemellett pedig igen nagy a kalória tartalma. 
 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.