2017. 05. 04. - 20:08

Ezeket kerüld, ha fogyni akarsz

Ezeket kerüld, ha fogyni akarsz
Sok étel igen megtévesztő a diétázók számára, hiszen egészségesnek tűnik, pedig mégsem az. Mutatjuk, mi az, amit nem szabad fogyasztani a fogyókúra során!

 

A puffasztott rizs tökéletes étel, azonban, ha lehet ne este fogyaszd, hiszen az egész jóformán szénhidrát, amit vacsorára már nem szabad enni. Persze jó oldala is van, hiszen nem tartalmaz zsírt, ráadásul kalóriaszegény. 
 
Aszalt gyümölcs
 
Az aszalt gyümölcsök nagyon ízletesek, de sokkal több cukrot tartalmaznak, mint eredetileg, illetve sok gyártó még cukrozza is. A friss gyümölcs tehát sokkal jobb, de inkább napközben, mint este.
 
A glutén mentes pékáruk azok számára lettek kitalálva, akik érzékenyek rá. A diétázók számára azonban teljesen felesleges fogyasztani, hiszen nem a kalóriatartalomhoz van köze a gluténnak. 
 
gluténmentes kenyér
 
A müzliszeletek ugyan nagyon finomak, de egy gond van velük. Tele vannak cukorral. Érdemesebb inkább étcsokoládéból egy keveset enni, de azt is csak napközben. 
 
 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.