2017. 06. 19. - 21:05

Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

Ezért ne hagyj ki egy étkezést se!

A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy az étkezésnél milyen fontos a rendszeresség. Nem hiába, hiszen számos káros hatása lehet.

Fogyókúra idején sokan megfeledkeznek egy fontos dologról, mégpedig a rendszeres étkezésről. Abban a hitben vannak, hogy nem esznek, nem híznak. Ez azonban tévhit, ugyanis épp ellenkezőleg hat. A szervezet elraktározza az ételt, amit nagy ritkán kap, így nemhogy fogy az ember, de még hízik is.Ráadásul a test számára a nem evés rendkívül megterhelő. Felborítja az anyagcserét és számos problémát okoz a későbbiekben. A reggeli kihagyása például szédüléshez, rosszulléthez vezethet. Nem hiába mondják, hogy a nap legfontosabb étkezése. 
Aki azzal kínozza magát, hogy nem eszik nagyon rosszul teszi, ugyanis egy idő után úgynevezett falási rohamai lesznek. Ez a lehető legrosszabb, hiszen sokkal több étel kerül a tányérra, a szervezet pedig mindent elraktároz.Plusz a vércukorszintet is jócskán megemeli. 

Érdemes inkább az ételeken változtatni és nem kiiktatni az evést. Naponta többször kell enni, de keveset. Be lehet a három főétkezés, a reggeli, ebéd és vacsora mellé iktatni a tízórait és az uzsonnát.

 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.