2017. 09. 08. - 17:31

Ezért veszélyes a hasi hízás

Ezért veszélyes a hasi hízás
Érdemes még időben elkezdeni a diétát és megszabadulni a fölöslegtől, hiszen később nemcsak esztétikai, de egészségügyi problémákat is okozhat, 

 

Senki nem szereti a plusz kilókat, de nem olyan könnyű megszabadulni tőlük. Fontos azonban erőt venni magán az embernek és belevágni a diétába, ugyanis a súlygyarapodás nagy gondot okozhat. Főként a hasi zsírpárnák teszik kényelmetlenné az életet. Ez az a terület egyébként, ahová a legkönnyebb rakódik le a zsír. Ez pedig nemcsak esztétikailag rossz, de egészségügyi szempontból is. A hasi zsírpárnák ugyanis nagy veszélyt jelentenek a szervezetre. Megnövelik például a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét, de légzés és alvászavarokat is okozhatnak. Szakértők szerint pedig akár a daganatos megbetegedések kockázatát is növelhetik. 
 
 
A hasi hízást egyébként sok esetben a stresszes életmód és a depresszió okozza. Ekkor ugyanis hajlamosabbak nassolásra, de nagy szerepet játszik benne a hormonháztartás is.
Egy jól összeállított diéta és a rendszeres testmozgás azonban csodákra képes, hiszen segít megszabadulni a plusz kilóktól és egészségesebbé tesz. 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.