2018. 05. 06. - 09:02

Ezt edd a lapos hasért

Ezt edd a lapos hasért
A nyár közeledtével minden nő lapos hasat szeretne. Ez azonban nem megy olyan könnyen, de vannak ételek, amelyek segíthetnek az álomalak elérésben. 
A strandszezon már hivatalosan is elkezdődött, a nyár pedig már az ajtókon kopogtat. Mindenki gyúr a tökéletes alakra, de sokszor a legnagyobb gondot a pocak okozza, amelyből nem könnyű lefogyni.
 
diet2
Kerüld el a puffasztó ételeket, ha lapos hasat szeretnél
 
 A szakemberek szerint az étkezésre kell nagyon oda figyelni, ha valaki lapos hasat szeretne.Úgy vélik, hogy érdemes elkerülni azokat az ételeket, amelyek puffadást okoznak, így például a tejtermékeket, a K betűs zöldségeket, valamint a hüvelyeseket is. Persze ezek gazdagok vitaminokban ugyanakkor kellemetlen érzést adnak, hiszen a has csak megnövekszik tőlük.
 
Érdemes helyette a lédús gyümölcsöket és zöldségeket enni, így például a cukkinit, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik diétába. Ezen felül a rostokról sem szabad megfeledkezni, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezet számára, ráadásul még az anyagcserét is serkentik. Ami pedig a legfontosabb az a folyadék bevitel. Arra kell törekedni a nap folyamán, hogy minél több vizet fogyassz, amely lelkileg és fizikailag is feltölt majd.
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.