2013. 06. 02. - 16:43

Gombos Edina kislánya nem eszik húst!

Gombos Edina kislánya nem eszik húst!
Furcsa étkezési szokása van Gombos Edina kislányának, Mirának. Mostanában ugyanis elutasítja a húst és nem eszik semmi olyan ételből, amiben hús származék található. Nemrég Mira anyukájának is különleges elhatározása volt: az édesgyökér kivonatával fog lefogyni 10 kg-ot.

Gombos Edina elhatározta, hogy lefogy ( Videó forrása: www.youtube.com )

A műsorvezető elmondta, hogy régebben 52 kilósan sokkal jobban érezte magát és a különleges gyógymód - melyet az édesgyökér kivonata nyújt - pontosan a fogyókúrázóknak alkalmas növény. Edina elmondta, hogy ha 10 kilót lefogyna, sokkal jobban érezné magát. Kislánya, Mira is különleges dolgot vett a fejébe, ugyanis nem akar semmilyen húst megenni!

Gombos Edina kislányával, Mirával
Gombos Edina és kislánya, Mira

Az anyuka kicsit meg van ijedve Mira új szokásától, hiszen egy fejlődő szervezetnek nagy szüksége van mindenféle  étel bevitelére, ahogyan a húsra is, ezért más forrásból próbálja kislányának megadni azokat az anyagokat, mely a húsban is található. Fehérjét mindenféleképpen ad neki és miatta mindig külön is kell főznie. 

G.R.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.