2013. 08. 03. - 15:13

Gwyneth Paltrow rosszul lett a fogyókúrától

Gwyneth Paltrow rosszul lett a fogyókúrától
Gwyneth Paltrow léböjtkúrával akart megszabadulni néhány felesleges kilótól. Azonban a várt eredmény elmaradt, sőt a színésznő hallucinált is tőle.

Gwyneth Paltrow rosszu lett léböjtkúrájától ( Videó forrása: www.youtube.com )

A színésznő elárulta egy brit lapnak, hogy egyszer annyira túlzásba vitte a fogyókúrát, hogy nem vett magához semmilyen szilárd tápanyagot. Léböjtkúrát tartott, aminek a folyamata, hogy csak folyadékot lehet bevinnia  szervezetbe. Annyira túlzásba vitte a dolgot, hogy több mint tíz napig halucinált tőle és még kórházba is került.

A színésznő túlzásba vitte a fogyókúrát

Gwyneth Paltrow megosztotta az olvasokkal tanácsait

"Az egyik léböjtkúrám félresikerült. Több mint egy hétig voltak utána látomásaim, annyira felborította az anyagcserémet – mesélte a sztár, aki fogyókúrás tanácsokat is megosztott a lap olvasóival. – Nem éri meg a kilókat mérni. És engedjünk meg magunknak néha egy kis kényeztetést. Én például esténként megiszom egy pohár vörösbort, szombatonként pedig elszívok egy szál cigit" - vallotta be a színésznő.

 

N.N.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.