2013. 04. 01. - 07:33

Győzike nem akar visszahízni!

Győzike nem akar visszahízni!
Győzike mindent megtenne azért, hogy ne hízzon vissza 130 kilóra!

Győzike Show
videó forrása: youtube - gyozikeofficial

Győzike soha többé nem akar olyan kövér lenni, mint évekkel ezelőtt. Éppen eleget szenvedett miatta, eszébe sincs újra átélni a borzalmas éveket. De valamiért Bea asszony nem érteti ezt, mivel azzal vádolja meg Győzit, hogy titokban biztosan nő van a dolog mögött. Nemrég megjelent egy fotó a kisebbik lányukról, aki most sajnos eléd telt, s Győzike kikelt magából, amikor a közösségi oldalán ezt szemrehányóan adták a tudtára, sőt elítélték amiatt, hogy hagyta a dolgot idáig elfajulni. Keresetlen szavakkal felelt meg a vádakra, nagyon csúnyát írt be, inkább nem is idézzük, mert nem tűri a nyilvánosságot. A beírás után pedig a helyesírását szedték darabokra. Tehát az ügy nem maradt annyiban.

 

Győzike miért műtéttel fogy?

Győzike megsértődött, hogy szóvá tették a kislánya alakját


Győzike közben a hírek szerint újabb szépészeti beavatkozáson van túl. Bea asszony viszont egész mástól félt, azt hitte, hogy nő áll a dolog mögött, s nem önként megy a szike alá újra a férje. Győzike viszont nem törődött ezzel, hanem inkább a súlya izgatta csak, ígéretet tett arra, hogy előírásszerűen fog étkezni. Már elég régi motoros a fogyásban, ki ne tudná, ha ő nem - mit kell tennie! Győzike már 7  éve fogyókúrázik, volt 2005-ben 150 kiló volt, majd lement 65-re, amit sajnos nem tudott megtartani. Valahol középúton lenne az igazság!

 

-mz-

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.