2014. 12. 20. - 08:00

Ha nem szeretsz a hidegben sportolni...

Ha nem szeretsz a hidegben sportolni...

Te is azok közé tartozol akik nem bírják a hideg levegőn való sportolást? Akkor neked bizony alternatívákat kell keresned a következő pár hónapra ha formában szeretnél maradni!

Télen ha nem szeretsz a szabadban sportolni, nem túl sok lehetőséged marad ha mégis szeretnéd megőrizni vagy tökéletesíteni alakodat. Ezt a pár hónapot azonban edzheted a következő három hely egyikén:

 

 

A szabadtéri sportolás szerelmesei is megtalálhatják a hozzájuk legjobban illő alternatívát

 

Konditerem

Talán az egyik legkézenfekvőbb megoldás egy konditermi bérlet beszerzése és edzéseink végrehajtása ott. A kardiógépektől kezdve az erősítőgépeken át számos kézisúly áll rendelkezésünkre ha saját gyakorlatsorunk van, ám ha kipróbálnánk pár csoportos órát, azt is helyben megtehetjük. További előnye még, hogy a legtöbb helyhez wellness részleg is tartozik, melyből a szauna edzés után remek izomlazító és regeneráló hatással bír.

 

Otthon

Az otthoni edzésre számos gyakorlatsort találhatunk az interneten, sőt komplett eszköz nélküli edzéseket is. Ezekehez csak mi kellünk, a motivációnk, egy kis szabad tér a lakásban és a számítógép vagy tévé hogy nézhessük is a gyakorlatokat. Nagy előnye, hogy nem kell az utazással töltenünk az időt és miután alaposan megizzadtunk, egyből bevethetjük magunkat a saját zuhanyzónk alá.

 

 

A lépcsőzés kiváló comb és fenék formáló

 

Lépcsőház

Erre talán a legtöbben nem is gondolnak pedig az intervallum edzések egyik legmegfelelőbb helyszíne. Teljesen mindegy, hogy csak három vagy tíz emelet van a házban ahol a lépcsőt használod, bármelyiken remekül kivitelezhetőek a kimondottan lépcsőkre szabott gyakorlatok. A lépcsőzés erősen megdolgoztatja a comb és farizmokat, melyhez kiegészítésként egy kis felsőtest edzést is végezhetsz a lépcső korlátainál.

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.