2018. 01. 07. - 09:23

Hagyj fel az éhezéssel!

Hagyj fel az éhezéssel!
Rengetegen követik el azt a hibát, hogy éheztetik magukat a súlyvesztés érdekében. Ez azonban rendkívül egészségtelen és számos következménnyel járhat. 

 

Egy elrontott fogyókúra sokkal többet árthat, mint azt sokan gondolnák. Epekő is kialakulhat vagy valamilyen vitaminhiány, de akár szívritmuszavart is okozhat. Éppen ezért fontos oda figyelni, hogy a diéta alatt nem szabad éhezni.  
Olyan étrendet kell választani, amely nem egyoldalú táplálkozáson alapszik és eltelít. 
 
Diéta alatt nem szabad éhezni
 
A sovány húsok, a tejtermékek, az olajok szintén legyen jelen a fogyókúrában. Lehet szénhidrátot is enni, de természetesen mértékkel. Naponta pedig többször kell enni, legalább 5-6 alkalommal. Fontos, hogy az étkezések között 3-4 óra elteljen. Ez azért jó, mert ebben az esetben sokszor eszik keveset a diétázó. A másik dolog, hogy ezek az ételek ne fehér kenyér és cukros üdítő legyen, hanem olyan ételek, amelyek hasznosak a szervezet számára és természetesen egészségesek. 
 
A lényeg, hogy a fogyókúrázó sose érezze magát farkaséhesnek. Szintén elhagyhatatlan a sportolás is. A megfelelő étrend mellett szükség van a rendszeres mozgásra, hogy beinduljon a fogyás. 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.