2015. 04. 09. - 08:00

Hasi zsírpárnák ellen

Hasi zsírpárnák ellen

A utolsó kis zsírpárnák makacsul képesek tartani magukat hasunkon még akkor is, amikor testünk többi részével már elégedettek vagyunk. Miért és hogyan lehet tőlük megszabadulni?

A has - főleg a nők esetében - igen kényes terület minden kilókkal és zsírpárnákkal harcoló esetében ugyanis ez az a terület amely a legtovább képes raktározni és a legnehezebb megszabadulni tőle. Tévedés azonban, hogy a több száz felülés és hasprés célravezető lenne. Mivel a hasizom megdolgoztatása elenyésző energiával jár az egész testre nézve így a zsír eltávolításához nem járul hozzá. Bár hihetetlen, de az utolsó simítások nyári alakon - azaz a szálkásítás, a zsír lepucolása - legfőképp az étrenden múlik, így a további két kulcsszó a diéta és az aerob mozgás lesz.

 

"A lapos has a konyhában készül."

 

Diéta

Szálkásító diéta során és az utolsó makacs zsírpárnákkal való harc során a legfontosabb étrendünk szénhidrát és zsírtartalának kontrollálása, valamint a kalóriadeficit kialakítása. Ezek nélkül bármilyen kemény edzés mellett képtelenek leszünk kidolgozni a kritikus területet.

 

 

Aerob mozgás

Végre közeledik a jó idő, így semmi nem szabhat gátat a szabadtéri mozgásnak mely kiváló aerob tevékenység lehet. Akár egy gyors tempójú séta, lassú kocogás hosszabb ideig művelve elősegíti a zsírégetést és felpörgeti az anyagcserét.

 

A két módszer kombinálása garantált sikerhez vezet!

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.