2015. 05. 13. - 15:33

Hatékony emésztésserkentés

Hatékony emésztésserkentés

Közeledik a bikini szezon így érdemes oda figyelni az egészséges táplálkozásra. Ilyenkor a legjobb emésztésserkentő ételeket és italokat fogyasztani.

limonádé

A limonádé nemcsak a nagy nyári melegben jó. Étkezés előtt egy pohár elfogyasztása igencsak elősegíti az emésztést. Persze a cukor hanyagolható belőle. Ráadásul a citrom C-vitamin tartalma az immunrendszert is erősíti.

káposzta

A savanyú káposzta tele van tejsavbaktériummal és rostokkal, melyeknek köszönhetően könnyen beindul az emésztés. A citromhoz hasonlóan pedig a benne található vitaminoknak köszönhetően védi és erősíti az immunrendszert. A cickafark teával nem csak az emésztés indulhat be, de gyomor és menstruációs panaszok ellen is jó. A szervezetet megtisztítja a salakanyagoktól és csökkenti a gyulladást.

 aloe vera

Az aloe vera külsőleg és belsőleg egyaránt pozitív hatással bír. Tele van rosttal, aminosavval, vitaminnal és ásványi anyaggal, melynek köszönhetően az egész testre kedvező hatást gyakorol. Kiűzi a mérgeket a szervezetből és felgyorsítja az emésztési folyamatot.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.