2018. 09. 23. - 07:25

Hétvégén többet esznek az emberek?

Hétvégén többet esznek az emberek?
Képzeld, kutatások szerint a hétvégék folyamán hajlamosak sokkal többet enni az emberek, mint hétköznap. Vajon mi lehet az oka?
Leginkább a nők körében fordul elő, hogy megfogadják hét elején, oda figyelnek az étkezésre, nem nassolnak. Ez persze működik is, de mire szombat lesz teljesen elfáradnak és az egész héten felgyülemlett stressz miatt arra vágynak, hogy kikapcsoljanak. Ehhez pedig tökéletes a nassolás. Hétvégére már eljutnak odáig, hogy nincs erejük még akkor is diétázni, így megjutalmazzák magukat egy-egy finomsággal.
 
Hétvégén többet esznek az emberek?
Hétvégén többet esznek az emberek?
 
Ezen felül a szakemberek szerint a hétvégék azok az időszakok, amikor családi rendezvényeket tartanak. Egy keresztelő, egy esküvő vagy akár egy szülinapi buli is megzavarhatja a rendet, hiszen ekkor mindig többet eszik mindenki. 
 
Azt tanácsolják a szakemberek a diétázó hölgyeknek, hogy legyen erősek és kitartóak, de persze olykor egy-egy csalónap is előfordulhat. 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.