2013. 04. 20. - 17:53

Horváth Évának meggyűlt a baja a hasával

Horváth Évának meggyűlt a baja a hasával
Horváth Éva nem várandós, hanem duci, ezért ciki volt, hogy terhesnek nézték!
Horváth Éva nem várandós!
Videó forrása: Youtube - HaldoradoPortal

Horváth  Évát nagy ciki érte nemrégiben. Azt gondolták, hogy gyermeket vár, s talán páran még gratulálni is akartak, de kiderült, hogy "csak" a hasa lett kicsit nagyobb, ezért vad fogyásba kezdett. Biztosan nagyon kínos volt ez Horváth Éva számára, mert egyetlen nő sem fog annak örülni, ha úgy nézik várandósnak, hogy szó sincs ilyenről. De minden rosszban van valami jó, tehát ebben is megtalálhatjuk a pozitívumot. Horváth Éva megtudta, hogy ajánlatos egy kicsit fogynia hajtájékról, mert valamilyen okból kifolyólag épp ott gyűlt meg egy kis plusz rajta. A hastáji hízás sajnos a legnehezebb esetnek számít, igen makacs az ott felrakodó többlet.

Horváth Éva

Horváth Éva azonnal nekilátott a fogyókúrának!


Érdekes egybeesés azzal a ténnyel, hogy Horváth Éva nemrég vallott arról, hogy jó ideje nincs komoly párkapcsolata. Amikor ez a téma feljött, akkor jött a kegyelemdöfés, akkor kérdeztek rá, hogy várandós vajon? De kiderült azonnal, hogy szó sincs erről. "- Nem vagyok terhes. Készültem vacsorázni, viszont a kedves feltételezésre való tekintettel ezt és a következő egy hónapot kihagyom - tette hozzá szemrehányóan az egykori szépségkirálynő. S milyen igaza van! Azonnal a tettek mezejére lépett a probléma megoldását tekintve!

-mz-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.