2018. 05. 20. - 17:23

Így hagyd el a cukrot

Így hagyd el a cukrot
Sokan szeretnének fogyni, azonban nehezen tudnak lemondani a cukorról. Íme, néhány tipp, amely csökkentheti az édesség iránti vágyat!
Nyakunkon a nyár, de még mindig van leadandó plusz kiló? Biztosan te is tapasztaltad már, hogy bármennyire is próbáltad nem tudtad elhagyni a cukros dolgokat. Nem is könnyű, hiszen függőséget okoz. Ennek ellenére sok olyan étel van, amely természetes cukrokat tartalmaz és mégis egészséges.
Szakemberek szerint az étcsokoládé simán helyettesítheti a cukrot, hiszen amellett, hogy szépíti a bőrt, csökkenti a stresszt is. Tehát egészséges, persze csak mértékkel szabad fogyasztani, mint mindent. 
 
Gyümölcsök
Édesség helyett érdemes gyümölcsöt fogyasztani
 
Az édességek nassolása helyett érdemes beiktatni egészséges ropogtatni valókat, így például a sózatlan mogyorót, mandulát, diót vagy egy-egy aszalt gyümölcsöt. 
 
A dietetikusok szerint a gyümölcsök fogyasztása is tökéletes, hiszen annak ellenére, hogy ugyan van bennük valamennyi cukor, tele vannak vitaminokkal. Tehát érdemes fogyasztani! Egy másik javaslat szerint pedig a rendszeresség fontos. Ha valaki nem hagy ki egyetlen étkezést sem, akkor kevesebb a valószínűsége annak, hogy nassolni akar majd.
Neked mi válik be?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.