2017. 10. 12. - 18:54

Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?
Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.

 

 
Irodában dolgozol? Érdemes oda figyelni arra, hogy mivel töltöd meg a nassolós fiókod, ugyanis iszonyat sok kalóriát be lehet vinni az állandó evéssel. Az ülőmunka egyik átka, hogy szívesebben nyúl az ember édesség után, azonban így a kilók is gyarapodni fognak. Tudtad, hogy a rendszeres nassolás akár elhízáshoz is vezethet úgy, hogy azt észre sem veszed?
 
 
Vajon mit lehet tenni?
Próbálj meg egészségesebb ételeket fogyasztani a monitor előtt. Egyél fánk, keksz és csoki helyett inkább gyümölcsöket, zöldségeket. Az ősz rengeteg finomságot kínál, mint például almát, szőlőt, sütőtököt vagy szilvát. Egyszerűen cseréld az édességet vitaminokkal teli ételekre. A cukros üdítők helyett pedig inkább igyál vizet vagy valamilyen teát. Arra pedig kifejezetten fontos ügyelni, hogy legalább óránként fel kell állni és mozogni egy kicsit. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.