2014. 11. 08. - 09:00

Kereszttűz alatt a Victorias Secret

Kereszttűz alatt a Victorias Secret

A Victoria's Secret legújabb "Perfect Body" néven futó kampánya hatalmas ellenszenvet keltett a fogyasztók körében.

Victoria's Secret Angels: Perfect Body (videó forrása: www.youtube.com)

 

A legújabb kampányfilm sugallata a kritikusok szerint, hogy a Victoria's Secret angyalok testéről jelenti ki, hogy tökéletes. A kampány koncepciója azonban másra épült. A lényege, mint ahogy az a fenti videóban is látható, hogy a legújabb melltartó kollekció darabjainak viselése során mindenki elérheti a tökéletes alakot annak tartása és formája következtében. Ám a marketingkritikusok szerint, ha a valódi üzenet ez akart volna lenni, akkor nem pusztán a reklámszlogent (Perfect Body) és a modelleket tüntetik fel a kampányfotókon.

 

 

A helyzet odáig fajult, hogy Amerikában már szinte minden csatorna foglalkozott az üggyel, a lakosság pedig aláírásgyűjtésbe kezdett a reklámkampány leállítása céljából. A Victoria's Secret szószivője emondta, hogy nagyon sajnálja ha úgy ítélik meg a fogyasztók hogy a lakosságra és főleg a fiatalabb lányok számára rossz üzenetet közvetít - mely testképzavarokhoz is vezethet - de a kapmánnyal semmiképpen sem ez volt a céljuk. További előrelépés még nem történt az ügyben.

Mindenesetre az elmondható, hogy a rossz reklám is reklám...így már biztos senki számára sem maradt észrevétlen az új kollekció.

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.