2013. 01. 23. - 20:15

Király Linda moletten is szerelmes!

Király Linda moletten is szerelmes!
Király Linda nem törődik azzal, hogy molett!
Király Linda fellépése - így is szép!
videó forrása: TV2 - Voice

 

Király Linda nagyon sokat küzdött már, néha teljesen lefogyott, aztán ismét meghízott. A háttérben egészségügyi indokok is állnak, de biztosan közrejátszik valamiért a lelkivilága is. Most éppen kicsit több a súlya Király Lindának, de ez nem lehet akadálya annak, hogy szeressen és viszont szeressék. Vajon mit jelent egy férfi számára, ha a nő molett? Sokan még inkább szeretik is a telt idomokat, de nem az elhízott, elfolyó alakot. Inkább a "husis" típus a hódítóbb, ennek sokszor semmilyen hátránya sincs, inkább előnyös, főleg, ha a túlsúly a mellen és a csípőn jelentkezik inkább. A férfiak azt külön imádják!

Tehát, akinek ilyen típusú többlete van, ne keseregjen semmit! Ez inkább előny a párkapcsolatokban, sőt az ismerkedésben is. De semmiképpen ne menjen át elhízottba, elformátlanodásba, mert akkor viszont drasztikusan csökkennek a szerelem esélyei, hiába a szép lélek, az értelmes egyéniség. Sajnos a külső ezeket mind lerontja. Kivételek ez alól a külön molettimádó férfiak, akiknek kimondottan a kövér az ideáljuk, de ők elég kevesen vannak, s nem olyan egyszerű ilyen férfit találni. A végén még az sem biztos, hogy a vonzalom valaha is kölcsönös lehet.

Király Linda moletten is szerelmes!

Király Linda moletten is szerelmes!

De a jelek szerint Király Linda a szerencsések közé tartozik, mivel megtalálta élete szerelmét, s kölcsönös a vonzalom. De Linda nagyon szép hölgy, tehát nemigen van csodálkoznivaló! A férfiak jó részének még ducin is tetszett és most is tetszik. Kevés hímnemű mondana Király Lindának nem-et! De egy másik hölgynek, akit kevésbé ismernek, s kevésbé szép az arca, már jóval könnyebb a csalódás is, többet le kell tenni a párkapcsolat asztalára. A legbiztosabb a fogyás, akkor nem kell ilyen problémákkal szembesülni.

-gg-


 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.