2013. 02. 06. - 09:31

Király Linda nem akar kövér lenni!

Király Linda nem akar kövér lenni!
Király Linda keményen fogyasztja magát mostanában!

Király Linda meglepetése és magánélete
videó forrása: youtube - MosaicOnlinehu

Adott egy gyönyörű arc, egy nagy tehetség, de ott vannak a fránya plusz kilók, amelyek csak-csak megkeserítik a dolgokat, hiába mond bárki bármit, az ember érzi, hogy mégsem jó ez így. Lehet, hogy azt erősítik meg, hogy nem kell fogyni, mivel ez a duci forma is nyerő, de Király Lindának sem jött be ez.

Mégis belevágott sokadjára a fogyókúrába, nem bírta elviselni a többletsúlyát. S milyen igaza van. Hiszen  nemcsak szépészeti okok miatt érdemes lefogyni, hanem az egészségének sem mindegy, hogy hány kg valaki. Jóval nagyobb az esélye a betegségek elkerülésének egy ideális testsúllyal. Tehát belevágott Király Linda, s ma már több mint 10 kilót fogyott a magyar énekesnő.

Király Linda alaposan lefogyott

Király Linda alaposan lefogyott


Nagyon látványos a változás, mivel mindenki azt mondja, hogy szinte hétről hétre karcsúbb Király Linda, aki rohamos fogyása meglepte a közönséget, a rajongókat. Igen keményen kell csinálnia, ha ilyen látványos az eredmény! Király Linda mosolyogva csak azt mondja, fejben dől el minden, így most könnyen, látványos eredményeket ér el, nem esik nehezére betartani a fogyókúrát. Ezzel sok nőnek mutat példát, akik esetleg már feladták, s úgy érzik semmilyen áron nem képesek lefogyni. Nézzük meg Király Lindát! Szuper jól néz ki tényleg!

-mz-


 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.