2013. 04. 08. - 17:25

Király Linda szépsége ducin is tündököl

Király Linda szépsége ducin is tündököl
Király Linda szinte minden férfi szerint nagyon csinos.

Király Linda ducin is szuper jól néz ki

Videó forrása: TV2

 

 

 

Király Linda már nagyon sokat küzdött a testsúlyával, nem tudta elfogadni duciságát, pedig a face oldalakon is egyre több olyan oldal indul, ahol enyhén molett nők gyűlnek össze. Ezeken a helyeken a résztvevők teljesen jól érzik együtt magukat, nem siránkoznak, nem depressziósok, hanem inkább büszkén mutatják meg testalkatukat, divatbemutatókat rendeznek egymás között. Teli van fotóval az ilyen közösség, tehát senki sem szégyenkezik, nem érzi magát kevesebbnek a több súly miatt.

 

Király Linda szépsége ducin is tündököl

Király Linda szépsége ducin is tündököl

 

A duci nőknek nagyon sok férfi híve van. A kerekded idomok sokakat vonazanak. De itt nem a kóros elhízottságról van persze szó! Az egészen más kategória már. Ott orvosi beavatkozás és diétás tanácsadás szükséges. Sajnos egyre többször előfordul, hogy egyes férfiak olyan nőket keresnek, akik extra kövérek, mert ez szinte a szexuális fétisük. Ezeket a hölgyeket aztán igyekeznek még tovább hízlalni, "etetőnek" nevezik az ilyen embereket, mert veszélyesek tudnak lenni a szeretett hölgy egészségére, s végső soron akár az életére is. Sok helyen egyre nagyobb divat az extra kövér nőket nézni, velük lenni. Az ilyen társaságokban felborul a nemi arány, általában 20 nőre jut egy-egy kíváncsi férfi. Persze, hogy a hölgyek maguknak akarják a kitűntető figyelmet, de ennek nagy ára is lehet.

 

 

 

-mz-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.