2015. 11. 09. - 20:58

Küzdd le a zsírt Viking diétával

Küzdd le a zsírt Viking diétával

Tavaly a Jézus diéta került legtöbbször a címlapokra, ahol a fogyni vágyók imádkoztak, hogy vékonyak legyenek. Most, itt egy újabb ősi diéta: A Viking diéta.

A történet úgy tartja, ha úgy eszel, mint egy viking fogysz, és nem rakódik rád fölösleges súly. És a legjobb hír: a kenyér visszakerült a menüre. Táplálkozástudósok szerint a Viking diéta lesz a 21. század legkedveltebb diétája.

Küzdd le a zsírt Viking diétával

Egyél úgy, mint egy viking: a halban lévő protein eltelít és tovább tart eltelítve.

A diéta szezonális és helyi termésekre fókuszál, a protein, a szénhidrát és a zsír egyensúlya mellett. Valójában egyszerű, de változatos: Keverj olyan gabonákat, mint a zab, az árpa, bogyós gyümölcsök, zöldségek, hal, szárnyasok és vadhús, de a húsból kevesebbet egyél. Egy tipikus menü tartalmazhat főtt heringet, makrélát, lazacot vagy pisztrángot, amelyek mind gazdagak omega 3 zsírsavakban. Közkedvelt hústálak tartalmazhatnak grillezett bárányt, húsgolyókat és vadhúst káposztával és kellel, amelyek tele vannak antioxidánsokkal.

Képforrás: dailymail.co.uk

S.A.

 

Lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Nice-divat-%C3%A9letm%C3%B3d-591365057621914/timeline

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.