2019. 09. 22. - 20:00

Lehet kenyeret enni diéta alatt?

Lehet kenyeret enni diéta alatt?
Nehéz a kérdésre a válasz, hiszen megoszlik még a szakemberek között is. Egyesek úgy vélik, hogy bizonyos fajtákat lehet fogyasztani, még mások teljesen elhagynák a fogyókúra alatt. 

Hazánkban előszeretettel esznek kenyeret, de sajnos sok esetben a rossz minőségű pékárut választják. Egyes szakemberek szerint a diéta alatt nem kell teljes mértékben megválni a finomságtól, helyette inkább olyan terméket kell választani, ami egészséges. 

 

kenyer2

Lehet kenyeret enni diéta alatt?


Érdemes például rozsos, teljes kiőrlésű vagy hajdinás kenyeret választani, amelyeknek jobb a felszívódásuk és tele vannak ásványi anyaggal. Ráadásul az emésztésre is pozitív hatást gyakorolnak.


Ugyanakkor arra is felhívják a szakemberek a figyelmet, hogy módjával szabad csak fogyasztani, maximum naponta egyszer. Emellett pedig azt is hangsúlyozzák a dietetikusok, hogy inkább egyenek valamennyi kenyeret, mert az üres kalóriák csak többet ártanak. 


N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.