2017. 07. 30. - 09:45

Lehet levest enni a diéta idején?

Lehet levest enni a diéta idején?
Vajon lehet fogyasztani például húslevest, ha valaki fogyókúrázik? Most eláruljuk!

 

Köztudott, hogy ha szeretnél megszabadulni a felszedett kilóktól, akkor sokkal kevesebb energiát kell bevinni a szervezetbe, mint egyébként. Ez azonban nem olyan könnyű feladat, mint ahogy hangzik. Az emberek többsége ugyanis nem tudja betartani. Sokszor pedig nem is tudják, hogy mi az, amit lehet enni. 
Fontos, hogy olyan ételeket válassz, melyek alacsony kalóriatartalommal bírnak. Ilyenek például a zöldségek vagy a fehér húsok. 
 
 
De vajon levest szabad fogyasztani a diéta során? 
A válasz igen, lehet! Ez a fajta folyadék ugyanis tovább ad jóllakottság érzetet. Ráadásul a levesek java része tele van zöldségekkel, melyek számos tápanyagot, rostot és ásványi anyagot tartalmaznak. 
 

A fogyókúra során tehát többször is lehet levest enni. Érdemes változatos ételeket készíteni. Javasolt például a különféle krémlevesek, mint például a borsó-, a spárga- vagy a brokkolileves. Emellett nagyon finom és laktató a hús vagy a csontleves, de különböző mediterrán levesek is. A nyáron pedig kihagyhatatlan a gyümölcsleves. 
 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.