2013. 04. 15. - 17:39

Mi az oka az elhízásnak?

Mi az oka az elhízásnak?
Az elhízás valós okai pontosan tetten érhetőek egy kis figyelemmel!

Elhízás, túlsúly - immunet.hu
videó forrása: youtube - immunet.hu

Az elhízásért 80 %-ban az étkezés a felelős és csak 20 %-ban a mozgáshiány, amit sokan nem is sejtettek eddig. Az valami új! Akár mozgás nélkül is le tudnák fogyni, de akkor jórészt az izmaink látnák a kárát az akciónak, s lógna a bőrünk, a fittségünknek búcsút inthetnénk. Beteges fogyás lenne csak diétával leadni a kilókat. Ilyenkor még jobban fontos az erőnlét, ami a hangulatnak is sokat jelent, sőt a kevesebb evést is könnyebben el lehet viselni, megszokni egy kis mozgás mellett. De ezt sem szabad túlzásba vinni. Hiszen a  mozgás inkább fitten tart bennünket és az egészségünket védi, de önmagában nem alkalmas jelentős mértékben a testsúly karbantartására.

Mitől hízunk el?

Mitől hízunk el, mi az oka ennek a járványnak?


A fogyásban először alapvető, hogy csökkentsük a szénhidrátbevitelt és mellette nem vigyük túlzásba a zsíradék fogyasztását, együnk több fehérjét és több rostot, s  inkább életmódot váltsunk, másképpen nem leszünk eredményesek hosszabb távon, felesleges szenvedéssé válik az egész. Abbahagyjuk rövidesen. A leadott kilók pedig kamatostul fognak zsír formájában visszajönni. Ezt ugye senki nem akarja?


-mz-Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.