2021. 05. 28. - 11:10

Milyen étrend-kiegészítő segíthet a fogyásban?

Milyen étrend-kiegészítő segíthet a fogyásban?

Az egészséges súlyleadáshoz kiegyensúlyozott, megfelelő táplálkozás és testmozgás szükséges. Ugyanakkor, vannak hatékony étrend-kiegészítők is, amelyek segíthetnek.

Csak pirulákkal és különféle étrend-kiegészítőkkel nem célszerű nekiveselkedni a fogyókúrának. Mindenképp életmód-váltásra van szükség, hogy tartós eredményeket érjünk el, s főleg, egészségesen vigyük ezt véghez.
 
A kiegyensúlyozott táplálkozást és a rendszeres testmozgást ugyanakkor kiegészíthetjük az étrend-kiegészítőkkel, s ezek közül olyanokkal, amelyek valóban bizonyítottan támogatják a kilók lefaragását.
 
Lássuk, melyek ezek.
 
Fogyás - Érdemes próbát tenni egy-két bizonyítottan hatékony étrend-kiegészítővel is
Fogyás - Érdemes próbát tenni egy-két bizonyítottan hatékony étrend-kiegészítővel is
 
1.Glükomannán-kiegészítés: a glükomannán nevű rostot már több tanulmány hozta összefüggésbe a fogyással.
 
Ez a fajta rost felszívja a vizet, egy ideig a bélben marad, így teltebbnek érezzük magunkat és kevesebb kalóriát fogyasztunk. Tanulmányok szerint azok az emberek, akik alkalmazzák a glükomannán kiegészítőt, több súlyt veszítenek, mint akik nem élnek vele.
 
2.Tejsavó-fehérjés kiegészítés: ha gondjaink vannak azzal, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasszunk, bevethetünk segítségképpen tejsavó-fehérjés kiegészítőt, például fehérjeport.
 
Egy tanulmány rámutatott, hogy ha savófehérjével pótoljuk a kalóriák egy részét, az idővel 3,6 kg súlyvesztést eredményez, miközben az izomtömeget növeli.
 
Érdemes velük próbát tenni!
 
László Adrienn

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.