2019. 04. 21. - 21:40

Mit lehet tenni a narancsbőr ellen?

Mit lehet tenni a narancsbőr ellen?
Szinte minden nő életét megkeseríti ez a bőrhiba. Attól ugyanis, hogy valaki lefogyott, nem jelent azt, hogy eltűnt a narancsbőr. Vajon mit lehet tenni?

 

Sokan abban a hitben élnek, hogy amennyiben megszabadulnak a súlyfeleslegtől eltűnnek a bőrhibák is, mint például a narancsbőr. Ez azonban tévhit, ugyanis sokkal nehezebb eltüntetni az apró gödröcskéket, mint azt gondolnánk. Sőt, súlytól független. Sokszor még a nagyon vékony lányok is szenvednek tőle. 
 
narancsbor
Nehezen tűnik el a narancsbőr
 
A narancsbőr a létrejöttének számos oka van és rengeteg dolog befolyásolhatja. Az egészségtelen étkezés, a mozgáshiány életmód, az alkohol és a dohányzás is segít a cellulitisz kialakulásában. Függ azonban a genetikától, a lelkiállapottól és a kortól is. 
 
 
Mit lehet tenni, hogy elmúljon?
Bizony nem könnyű eltüntetni, ha már egyszer kialakult. Narancsbőr ellen a legjobb sportolással fellépni. Érdemes olyan edzéseket végezni, mint például kardió és erősítést, amelyek segítenek abban, hogy a bőr feszesebbé váljon. Ezen felül pedig érdemes áttérni egészséges étrendre és elhagyni a cukros üdítőket. Helyette inkább vizet kellene fogyasztani. 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.