2015. 01. 19. - 08:00

Nem mersz mozogni? Itt a legjobb motivációs videó!

Nem mersz mozogni? Itt a legjobb motivációs videó!

Motivációs videókból dunát lehet rekeszteni, de most mégis egy újdonsággal sikerült előrukkolni, amely minden újév életmódváltó bátorításában segíthet.

Ez a lány meg tudja csinálni - This Girl Can (videó forrása: www.youtube.com)

 

Akik az újév alkalmával vetik bele magukat, sokszor találják szembe magukat azzal, hogy nincsen elég motivációjuk vagy szégyellik testüket mások előtt. Sokan tartanak attól, hogy kinézik őket a konditeremben, a futópályán, az uszodában nem megfelelő testalkatuk miatt. Holott ezekre a helyekre az emberek azért járnak, hogy fittebbek, egészségesebbek, csinosabbak legyenek. Ráadásul mindenkinek el kell kezdenie valahol. Ezt sugallja a legújabb széles körben elterjedt motivációs videó is, mely túlsúllyal rendelkező nőket mutat be, akik nem szégyellik, hogy tenni akarnak magukért és felszabadultan, elszántan tesznek is és sportolnak. Ez tanulságként szolgálhat számos most még "bújkáló" vagy kifogásokat kereső fogyókúrázó számára, hogy igenis merjen kimozdulni és merjen tenni az egészsége érdekében!

 

Ha leküzdjük a gátlásainkat, felszabadult örömöt tud okozni a rendszeres testmozgás

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.