2017. 11. 12. - 15:40

Nem szabad kihagyni a reggelit

Nem szabad kihagyni a reggelit
Te szoktál reggelente enni? Ha nem, kezd el minél előbb, hiszen negatív hatással van a szervezetedre a kihagyása. Nem hiába mondják a tudósok, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. 

 

Napjainkban egyre inkább elhanyagolják az emberek reggelit, mondván, hogy nincs idejük rá, majd a munkahelyen bekapnak valamit. Persze ott is elfelejtik vagy kitolódik. Pedig nagyon fontos lenne minden napot azzal kezdeni, hiszen számos pozitív hatása van. Egyrészt feltölt energiával, beindítja az anyagcserét és persze eltelít. 
 
Nem szabad kihagyni a reggelit
 
Akik megfosztják magukat a reggeli étkezéstől nagyon rosszul járnak. Legalábbis egy friss kutatás erre enged következtetni. Azoknál az embereknél ugyanis, akik nem reggeliznek könnyebben előfordulhat érszűkület. Ráadásul ha ez nem lenne elég, az elhízás is kapcsolódik. Sokkal nagyobb ugyanis a testtömegindexük, a derékbőségük és a vérnyomásuk is magasabb. Tehát a vékonyabb testalkathoz hozzájárul a reggeli is. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.