2019. 02. 17. - 16:44

Nem szabad kihagyni egyetlen étkezést sem

Nem szabad kihagyni egyetlen étkezést sem

Sokan azt gondolják, azzal, hogy kihagynak egy-egy étkezést jót tesznek a szervezetükkel. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Sőt, akár ártalmas is lehet.

Néhányan úgy vélik, hogy a fogyás kulcsa a koplalás. Ez azonban nem a legjobb módszer. Ha valaki éhes, akkor ugyanis ingerült és sokkal fáradtabb, mint egyébként. Friss kutatások szerint a diéták során is fontos a kellő tápanyag bevitel. Az azonban nem mindegy, hogy mit eszik meg valaki.
 
kaja
Fontos a tápanyagban gazdag étrend
 
Fontos, hogy vitamindús és ásványi anyagokkal teljes ételeket fogyasszanak az emberek fogyókúra során is. A koplalás leginkább egyébként a fiatal felnőtteket érinti, akik úgy gondolják, hogy akkor mennek le a plusz kilók ha nem esznek. Ráadásul enni sincs idejük. Ez pedig a lehető legrosszabb, amit tehetnek a testükkel.
 
Nemcsak rosszabb az éhezők közérzete, de sokkal több kalóriát vesz magához a szervezet több órányi koplalás után és persze mindent elraktároz, mert örül, hogy végre táplálékhoz jutott. Szóval nem célszerű ezt a módszert alkalmazni a fogyásnál.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.