2013. 08. 10. - 12:41

Orosz Barbi szerelmi bánattól fogyott

Orosz Barbi szerelmi bánattól fogyott
Orosz Barbara és kedvese szakítottak, ez a hír járta körbe a sajtót. Barbi most elmondja, hogy mi is az igazság.

Orosz Barbi szakított szerelmével ( Videó Forrása: www.youtube.com )

"Igen, túl vagyok egy nehéz döntésen, életem meghatározó időszakát zártam le, és igyekszem tanulni a hibáimból. Már tudom, hogy nem jó, ha valaki képtelen kizárni az otthonából a munkát. Ha esténként munkavacsorákra szaladgál. Hiába ér haza egy férfi a csillogóan tiszta lakásba, hiába várja tele hűtőszekrény, ha szerelme nincs otthon" - nyilatkozta Barbi. A sziget fesztiválon egy újság munkatársa összefutott Barbival és azt mondta láthatóan megviselte a műsorvezetőt a szakítás.

Barbi elégedett alakjával

Barbi nem bánja, hogy fogyott elégedett alakjával

„Valóban sokat fogytam, egy ruhaméretet biztosan, és istenien érzem magam a bőrömben. Egy ideje már megállt a fogyás, ami az izomzatomon is meglátszott, veszítettem belőle, ezért is tűnhetek vékonyabbnak" - nyilatkozta a műsorvezető. Azt mondja egy héten viszonylag sokat edz és étekzésére is odafigyel. Ennyi mozgástól  kifejezetten jól érzi magát és nem bánja, hogy fogyott, mert sokkal szálkásabb lett.

N.N

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.